Scones med espresso og hasselnøtter inneholder
416 Kalorier,
37 g Karbo,
8 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Scones med espresso og hasselnøtter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Scones med espresso og hasselnøtter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5169 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Scones med espresso og hasselnøtter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 415.64 | 3 627.50 | 453.44 | Kcal |
Protein | 8.15 | 71.13 | 8.89 | gram |
Karbohydrat | 36.83 | 321.43 | 40.18 | gram |
Kostfiber | 3.83 | 33.43 | 4.18 | gram |
Fett | 25.34 | 221.15 | 27.64 | gram |
Mettet fett | 8.05 | 70.26 | 8.78 | gram |
Salt | 1.04 | 9.07 | 1.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.95 | Kr 43.20 | Kr 5.40 | .- |
Hele oppskriften veier | 873 totalt | 873 pr porsj | 109 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
scones
(6-8 store scones)
Sett ovnen på 180 C. Legg hasselnøtter og kaffebønner i hver sin ildfaste form, og sett disse i ovnen til bønner og nøtter er lett ristet, ca 8-10 minutter. Legg nøttene i et håndkle og avkjøl. Gni nøttene i håndkledet slik at det mørke skallet blir fjernet. Grovhakk nøttene, og mal kaffebønnene fin i en kvern.
Skru ovnen opp til 225 C. Bland melk og espresso i en bolle. Tilsett kaffepulveret, og sett bollen til side. Bland mel, bakepulver og salt i en større bolle, smuldre smøret i blandingen. Hell i hasselnøtter og brunt sukker, og bland alt sammen. Tilsett espressoblandingen og rør med en treslev til du får en smidig deig. Ha deigen ut av bollen, og elt til ganske store, runde emner. Stek i 20-25 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13181)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift