Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sennepsgravet sild oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sennepsgravet sild



Sennepsgravet sild inneholder 173 Kalorier, 5 g Karbo, 7 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Sennepsgravet sild har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sennepsgravet sild er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,5kgurenset eller 900 g renst sild
8dlvann
1,5dleddikessens
0,5sssalt

sennepssaus:

1dllys sennep
1dlsukker
1sssalt
1sseddikessens + 1 ss vineddik
1dlvann
1dlolje
0,25tsgrovknust hvit pepper
Ca 1,25dlfinklippet dill




Næringsdeklarasjon for Sennepsgravet sild!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier172.923 659.20Kcal
Protein7.00148.13gram
Karbohydrat4.5997.13gram
Kostfiber0.102.12gram
Fett14.04297.10gram
Mettet fett2.4652.06gram
Salt1.3027.57gram
Pris på oppskriftenKr 2.85Kr 60.31Kroner
Hele oppskriften veier2 116 gr totalt gram

Fremgangsmåte:



Rens silden, ta vekk ryggbenet. Skyll silden, del den i fileter og dra skinnet av.

Bland vann, salt og eddikessens og la silden ligge i denne blandingen i ca 4 timer.

Ta opp silden og la den renne godt av seg. Rør sammen sennep, sukker, salt, eddikessens og vineddik. Bland i vannet og rør til slutt inn oljen, litt om gangen.

Legg lagvis i en krukke sild, dill og sennepsaus. Ha litt grovknust pepper mellom lagene. La sildekrukken stå kaldt i 2 døgn før det spises av den. Silden holder seg i ca 1 uke hvis den får stå kaldt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11455)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere: 2855 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.