Sildeball 2 inneholder
163 Kalorier,
14 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Sildeball 2 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sildeball 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4076 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sildeball 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.87 | 865.25 | Kcal |
Protein | 7.41 | 39.37 | gram |
Karbohydrat | 14.10 | 74.91 | gram |
Kostfiber | 1.83 | 9.72 | gram |
Fett | 8.13 | 43.19 | gram |
Mettet fett | 1.67 | 8.87 | gram |
Salt | 0.10 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.77 | Kr 14.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 125 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal potetene, sild og løk. Bland i melet til en passe tykk røre. Lag en prøveball og kok den først for å kjenne om den blir passe fast. Form baller, putt inn fleskebit i hver ball og legg den i kjelen. Kok opp. Legg i skrelt gulrot og kålrot i passe stykker og kok det hele opp. Legg så i skrelte poteter. Når potetene og grønnsakene er møre er som oftest ballen ferdig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11424)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift