Sildeball 2





Sildeball 2 inneholder 162 Kalorier, 14 g Karbo, 7 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Sildeball 2 har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sildeball 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6stk storrå, skrelte poteter
Ca 4,5stk filetsildefileter
0,5stkløk
1dlgrovt hvetemel
2dlfint hvetemel
fleskebiter/spekk
kok opp 2-3 liter vann
1 ts salt pr liter vann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sildeball 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier162.27862.06Kcal
Protein7.3639.10gram
Karbohydrat14.1074.91gram
Kostfiber1.548.18gram
Fett8.1543.30gram
Mettet fett1.678.87gram
Salt0.100.52gram
Pris på oppskriftenKr 2.77Kr 14.72Kroner
Hele oppskriften veier2 125 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal potetene, sild og løk. Bland i melet til en passe tykk røre. Lag en prøveball og kok den først for å kjenne om den blir passe fast. Form baller, putt inn fleskebit i hver ball og legg den i kjelen. Kok opp. Legg i skrelt gulrot og kålrot i passe stykker og kok det hele opp. Legg så i skrelte poteter. Når potetene og grønnsakene er møre er som oftest ballen ferdig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11424)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere: 2954 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.