Sildegrynsuppe inneholder
53 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Sildegrynsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sildegrynsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8169 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sildegrynsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 52.58 | 546.17 | Kcal |
Protein | 2.97 | 30.85 | gram |
Karbohydrat | 4.24 | 44.04 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 12.05 | gram |
Fett | 2.38 | 24.72 | gram |
Mettet fett | 0.52 | 5.40 | gram |
Salt | 0.49 | 5.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.58 | Kr 16.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 155 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La grynene ligge i bløt natten over. Hell av kokevannet og kok grynene møre i nytt vann. Vask, skrell og skjær grønnsaken i biter. Finhakk løken. Bland gryn i kokevannet, grønnasker og kjøttkraft og la det koke til grønnsakene er møre.Tilsett timian og sildefiletene skåret i ca. 1 ½ cm. stykker. La alt koke ca. 2 minutter. Server sildegryn med flatbrød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 209)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-09
Oppdatert dato:2002-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.