Simsalami



Simsalami inneholder 198 Kalorier, 6 g Karbo, 8 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Simsalami har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Simsalami er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2371 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grsalami
3dlpasta
4stang(stenger)selleri
1stkrød paprika
1Lite glassoliven
3dllettrømme
0,5tstimian
4stkegg
1dashsalt
1dashpepper

Saus til Simsalami

2sssmør
2sshvetemel
4dlmelk/aspargeskraft
4ssrevet hvit ost
1dashsalt
1dashpepper
muskat




Næringsdeklarasjon for Simsalami!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier197.54928.37Kcal
Protein7.9637.41gram
Karbohydrat6.1028.67gram
Kostfiber0.813.81gram
Fett15.5272.94gram
Mettet fett6.6031.02gram
Salt1.617.58gram
Pris på oppskriftenKr 7.41Kr 34.82Kroner
Hele oppskriften veier1 880 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo12,35 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Kok og avkjøl pastaen. Skjær salami og paprika i strimler og selleri og oliven i tynne skiver.
2. Bland sammen rømme, timian, salt og pepper, som deretter blandes sammen med de andre ingrediensene.
3. Pynt salaten med kokte egg, salami og oliven. Server med brød.

Saus til Simsalami

1. Legg 3 asparges på hver skinkeskive og rull dem samen. Legg dem i en smurt, ildfast form.
2. Lag en hvit saus ved å smelte smør, røre inn mel og spe med kraft til sausen er klumpfri. Rør så inn revet ost og smak til med salt, peppe og muskat.
3. hell sausen over. Stekes i ovn på 250 grader i ca. 15 minutter.

Server med brød og salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967537)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-03
Oppdatert dato:2002-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.