Fotograf:Dansukker
Sirupskaker med tørkede bær inneholder 451 Kalorier, 49 g Karbo, 7 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr Sirupskaker med tørkede bær har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Sesam, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland mel, sesamfrø, vaniljesukker og smør til smuler.
Tilsett sirup, og bland sammen til en ball.
Tilsett sjokolade og bær, og kna dem inn i deigen. Form deigen til en rull.
Rull deigen i plastfolie, og la den hvile i kjøleskapet i 1 time.
Sett ovnen på 175 °C, og skjær skiver på ca. 1 cm av deigrullen.
Legg skivene på plate, og stek i rundt 10 minutter.
Avkjøles på brettet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35086)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2020-05-26
Oppdatert dato:2020-05-26