Sitronsorbet



Sitronsorbet inneholder 89 Kalorier, 21 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Sitronsorbet har beregnet å ha følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sitronsorbet er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
4stksitron, saften
4stk storappelsiner, saften
0,5helflaske(r)eplemost eller halvtørr hvitvin
200grmelis
4stkeggehviter
1sssukker
2tsvaniljesukker
Ca 7ssbringebærsyltetøy


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sitronsorbet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89.39167.27Kcal
Protein1.302.43gram
Karbohydrat20.5838.51gram
Kostfiber0.350.65gram
Fett0.130.24gram
Mettet fett0.010.02gram
Salt0.050.10gram
Pris på oppskriftenKr 2.78Kr 5.20Kroner
Hele oppskriften veier1 497 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Presssaften av frukten og sil den.

Bland eplemost eller vin og halvparten av melisen i fruktsaften. La det stå til melisen er oppløst.

Visp eggehvitene halvstive med resten av melisen.

Dryss en isform med en blanding av sukker og vaniljesukker.

Bland eggehviter og fruktsaft og fyll i formen.

Frys massen godt halvstiv. Ta den ut og rør den godt opp.

Frys sorbeten til den er så vidt stiv. Rør godt nok en gang.

Fordel sorbeten i høye glass vekselvis med bringebærsyltetøy.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8574)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Lesere: 16857 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.