Sitronsorbet inneholder
89 Kalorier,
21 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Sitronsorbet har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sitronsorbet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 8 lesere
Lesere:
18194 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sitronsorbet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.25 | 167.01 | Kcal |
Protein | 1.30 | 2.43 | gram |
Karbohydrat | 20.58 | 38.51 | gram |
Kostfiber | 0.28 | 0.52 | gram |
Fett | 0.13 | 0.24 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.02 | gram |
Salt | 0.05 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.78 | Kr 5.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 497 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 92,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Presssaften av frukten og sil den.
Bland eplemost eller vin og halvparten av melisen i fruktsaften. La det stå til melisen er oppløst.
Visp eggehvitene halvstive med resten av melisen.
Dryss en isform med en blanding av sukker og vaniljesukker.
Bland eggehviter og fruktsaft og fyll i formen.
Frys massen godt halvstiv. Ta den ut og rør den godt opp.
Frys sorbeten til den er så vidt stiv. Rør godt nok en gang.
Fordel sorbeten i høye glass vekselvis med bringebærsyltetøy.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8574)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift