Fotograf:Funksjonell mat Nydelige sjokoladetrøfler som smelter i munnen
Oppskriften inneholder 430 Kalorier, 29 g Karbo, 4 g Protein og 33 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hakk sjokoladen fint, gjerne ved hjelp av en matmikser. Kok opp fløten og Sukrin, og hell dette over sjokoladen under omrøring. Tilsett smøret og rør sammen.
Tilsett mintessens eller annen smakstilsetning dersom du ønsker det.
Hell massen over i et fat med lokk og sett det i kjøleskapet så massen stivner. Det tar ca 3 timer. Trill så sjokolademassen til kuler og rull dem om ønskelig i kakao/SukrinMelis.
Alternativt kan du helle røren i en silikonform for småkaker/konfekt, da trenger du ikke å forme trøflene til kuler.
Oppbevar trøflene kaldt.
Oppskriften er hentet fra boka "Bakeglede uten sukker" av Annika Rogneby. Utgitt på Lille Måne forlag.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 28672)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konfekt Diett/allergi:
Diabetes mat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2011-11-14
Oppdatert dato:2011-11-14