Sjokoladekonfekter inneholder
501 Kalorier,
31 g Karbo,
6 g Protein og
39 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekonfekter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladekonfekter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3636 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjokoladekonfekter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 500.92 | 5 316.06 | Kcal |
Protein | 5.64 | 59.86 | gram |
Karbohydrat | 31.11 | 330.16 | gram |
Kostfiber | 2.45 | 26.00 | gram |
Fett | 38.78 | 411.56 | gram |
Mettet fett | 30.03 | 318.70 | gram |
Salt | 0.09 | 1.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.18 | Kr 86.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 061 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,84 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Du kan lage de lekreste konfekter selv. For å lage disse julekonfektene trenger du små papirformer (nesten som muffinsformer, bare mindre).
Brekk sjokoladen i biter og ha dem i en kjele sammen med kaffe. Sett kjelen på en kokeplate over svak varme. La sjokoladen bli helt myk før du røren den sammen med kaffen, ellers kan den lett klumpe seg. Skjær kokosfettet (delfiafettet) i terninger og ha det i den smeltede sjokoladen. Rør det inn til alt fettet har smeltet.
Visp sammen sukker og egg og rør det godt inn i sjokoladeblandingen. Fyll blandingen i små papirformer. La konfekten stivne noe før pynten legges på.
Hvite hasselnøtter er dekorative å pynte med. Legg nøttene i stekeovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til skallet begynner å flasse. La nøttene bli noe avkjølt og gni enkelt av skallet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968569)
Kategori:
Konfekt
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift