Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skalldyr i Guinnes oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Skalldyr i Guinnes



Her har vi spandert sjøkreps, hummer og kamskjell, men lag gjerne retten med store reker. Dette er himmelsk godt. Bruk hoder fra sjøkreps eller reker til pynt.

Oppskriften inneholder 108 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Skalldyr i Guinnes er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkkamskjell
4stksjøkreps
200grrensede, store reker
1stksjalottløk
2dlGuinnes eller annet merke mørkt øl
3dlkrem- eller matfløte
1stk litelime (sitron)
1dashsalt
hvit pepper
sitrongress
eller stilkselleri
hakket frisk spinat
og finstrimlet gul paprika




Næringsdeklarasjon for Skalldyr i Guinnes!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108.05244.36Kcal
Protein8.0218.14gram
Karbohydrat2.866.47gram
Kostfiber0.210.47gram
Fett6.3314.32gram
Mettet fett3.718.39gram
Alkohol1.02 %
Salt0.641.46gram
Pris på oppskriftenKr 9.86Kr 22.30Kroner
Hele oppskriften veier905 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og hakk sjalottløk og kok den med øl til det er et par ss igjen i kjelen. Tilsett fløten og la sausen putre til fløten begynner å tykne. Smak til. Riv limeskall og sett til side.

Grill krepsehaler og kamskjell raskt. Skrell rekene.

Varm sausen opp og tilsett revet skall. Rekene kan få bli gjennomvarme i sausen.

Fordel skalldyr på en seng av for eksempel hakket spinat og paprikastrimler og friske urter. Hell sausen rundt/over. Pynt med sitrongress eller selleri.

Samme øl i glass som i saus, selvfølgelig.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25757)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-02
Oppdatert dato:2009-05-02
Lesere: 1765 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.