Skalldyrstuing 2





Skalldyrstuing 2 inneholder 90 Kalorier, 5 g Karbo, 10 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Skalldyrstuing 2 har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Skalldyrstuing 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4ssmaisstivelse,
3dlfiskebuljong
1dlfløte eller créme fraiche
Ca 1,5sshummerkraft
1dashsalt
1dashsvart pepper
Ca 1,5ssdill, hakket
300grrenset skalldyr


Annonse



Næringsdeklarasjon for Skalldyrstuing 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier90.32172.90Kcal
Protein10.4920.08gram
Karbohydrat4.658.90gram
Kostfiber0.120.23gram
Fett3.286.28gram
Mettet fett1.693.24gram
Salt0.891.70gram
Pris på oppskriftenKr 5.74Kr 10.99Kroner
Hele oppskriften veier766 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør ut maisstivelsen i litt av den kalde fiskebuljongen til en glatt jevning. Kok opp resten av buljongen samt fløte eller crème fraiche i en kjele. Tilsett jevningen under kraftig omrøring. (Brukes lys jevning, vispes denne inn nå.) Kok stuingen noen minutter omrøring.

Smak til med hummerkraft. Tilsett litt salt, men vær oppmerksom på at både fiskebuljong og eventuelt hummerkraft er salt, så vær forsiktig. Pepre.

Bland i hakket dill og skalldyr. La stuingen bli helt varm, men ikke la den koke, for da blir skalldyrene seige.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5929)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Lesere: 4030 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.