Skalldyrstuing 2 inneholder
88 Kalorier,
5 g Karbo,
11 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Skalldyrstuing 2 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skalldyrstuing 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4980 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skalldyrstuing 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.14 | 168.72 | Kcal |
Protein | 10.53 | 20.16 | gram |
Karbohydrat | 4.65 | 8.90 | gram |
Kostfiber | 0.12 | 0.23 | gram |
Fett | 3.02 | 5.78 | gram |
Mettet fett | 1.61 | 3.08 | gram |
Salt | 0.89 | 1.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.74 | Kr 10.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 766 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,1 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør ut maisstivelsen i litt av den kalde fiskebuljongen til en glatt jevning. Kok opp resten av buljongen samt fløte eller crème fraiche i en kjele. Tilsett jevningen under kraftig omrøring. (Brukes lys jevning, vispes denne inn nå.) Kok stuingen noen minutter omrøring.
Smak til med hummerkraft. Tilsett litt salt, men vær oppmerksom på at både fiskebuljong og eventuelt hummerkraft er salt, så vær forsiktig. Pepre.
Bland i hakket dill og skalldyr. La stuingen bli helt varm, men ikke la den koke, for da blir skalldyrene seige.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5929)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.