Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skogsbæriskake oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Skogsbæriskake



Skogsbæriskake oppskrift.
Fotograf: Mat.no
Skogsbæriskake inneholder 299 Kalorier, 26 g Karbo, 5 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Skogsbæriskake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Skogsbæriskake er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Nøttebunn:

4stkeggehviter
200grsukker
250grhasselnøttkjerner

Iskrem:

4plate(r)gelatin
100grsukker
4stkeggeplommer
1dlbringebær, lettsukrede
1dlblåbær, lettsukrede
1dlmolter, lettsukrede
1dlmolter, lettsukrede
1begerskogsbæryoghurt
3dlkremfløte

Pynt:

Molter
bringebær
blåbær
Kremfløte, vispet




Kalorier og næringsinnhold i Skogsbæriskake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier299.204 781.22398.43Kcal
Protein5.1982.946.91gram
Karbohydrat25.79412.1234.34gram
Kostfiber2.5039.953.33gram
Fett18.92302.3425.20gram
Mettet fett5.6890.777.56gram
Salt0.081.320.11gram
Pris på oppskriftenKr 8.75Kr 139.83Kr 11.65.-
Hele oppskriften veier1 598 totalt1 598 pr porsj133 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Dette er en velsmakende kake som kan serveres til alle anledninger. Det er godt med alt som er gjort ferdig, og denne kan lages lang tid før festen. Smaker like godt som en dessert som på kakebordet.

Rund kakeform, 24 cm i diameter

I stekeovnen: 175 grader C i ca. 30 minutter, for nøttebunnen

Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker og visp til blandingen er blank og stiv. Tilsett malte nøtter og bland alt forsiktig sammen. Legg bakepapir i bunnen av den smurte formen. Hell røren i formen og stek kaken. Avkjøl kaken i formen. Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland sammen eggedosis, rørte bær, yoghurt og vispet kremfløte. Smelt gelatinen i ½ dl kokende varmt vann.

Avkjøl litt og rør den i bærkremen. Rør litt av og til til blandingen tykner litt. Hell den over nøttebunnen i formen og sett formen i fryseren. Legg på bærene når iskremen er halvstiv. Ta kaken ut av fryseren og la den stå i kjøleskapet en times tid før den skal serveres. Løsne kaken forsiktig fra formen med en kniv. Fjern formringen og bakepapiret. Sett kaken på serveringsfat og pynt med vispet kremfløte.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 2118968448)
Kategori: Iskake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Lesere: 4131 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skogsbæriskake.Skogsbæriskake.
Denne retten har 299,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.