Fotograf:
Mat.no
Skogsbæriskake inneholder
313 Kalorier,
26 g Karbo,
6 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Skogsbæriskake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skogsbæriskake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4866 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Skogsbæriskake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 313.09 | 4 627.47 | 385.62 | Kcal |
Protein | 5.56 | 82.18 | 6.85 | gram |
Karbohydrat | 25.76 | 380.73 | 31.73 | gram |
Kostfiber | 2.15 | 31.78 | 2.65 | gram |
Fett | 20.39 | 301.36 | 25.11 | gram |
Mettet fett | 6.01 | 88.83 | 7.40 | gram |
Salt | 0.09 | 1.31 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.62 | Kr 112.62 | Kr 9.39 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 478 totalt | 1 478 pr porsj | 123 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Dette er en velsmakende kake som kan serveres til alle anledninger. Det er godt med alt som er gjort ferdig, og denne kan lages lang tid før festen. Smaker like godt som en dessert som på kakebordet.
Rund kakeform, 24 cm i diameter
I stekeovnen: 175 grader C i ca. 30 minutter, for nøttebunnen
Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker og visp til blandingen er blank og stiv. Tilsett malte nøtter og bland alt forsiktig sammen. Legg bakepapir i bunnen av den smurte formen. Hell røren i formen og stek kaken. Avkjøl kaken i formen.
Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland sammen eggedosis, rørte bær, yoghurt og vispet kremfløte. Smelt gelatinen i ½ dl kokende varmt vann.
Avkjøl litt og rør den i bærkremen. Rør litt av og til til blandingen tykner litt. Hell den over nøttebunnen i formen og sett formen i fryseren. Legg på bærene når iskremen er halvstiv. Ta kaken ut av fryseren og la den stå i kjøleskapet en times tid før den skal serveres. Løsne kaken forsiktig fra formen med en kniv. Fjern formringen og bakepapiret. Sett kaken på serveringsfat og pynt med vispet kremfløte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968448)
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift