Slangeagurk med dill inneholder
93 Kalorier,
22 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Slangeagurk med dill har beregnet å ha følgende allergener
Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Slangeagurk med dill er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Slangeagurk med dill!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.99 | 2 227.81 | Kcal |
Protein | 0.65 | 15.57 | gram |
Karbohydrat | 21.69 | 519.64 | gram |
Kostfiber | 0.51 | 12.22 | gram |
Fett | 0.29 | 6.95 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.24 | gram |
Salt | 5.34 | 127.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.40 | Kr 57.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 396 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 93,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll agurkene, kan skrelles, men en grønn kant er å foretrekke. Høvle agurken i tynne skiver.
Legg agurkskivene lagvis med sennepskorn, oppdelte dillkvaster eller dillfrø i en krukke.
Bland eddik og kokt, avkjølt vann. Tilsett sukker og salt, rør til sukkeret er oppløst og hell laken over agurkene til de er godt dekket.
Sett krukken kaldt i ca 3 uker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9758)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Lesere:
2740 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift