Sodd av sild



Sodd av sild inneholder 87 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Sodd av sild har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Selleri, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sodd av sild er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkspekesild
1stkløk i biter
1,5litervann
200grkålrot i terninger
150grgulrøtter i terninger
150grselleri i terninger
1,5dlhavregryn
1,5tshel pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sodd av sild!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87.15746.44Kcal
Protein6.2053.10gram
Karbohydrat2.2319.10gram
Kostfiber0.756.42gram
Fett5.7749.42gram
Mettet fett1.2911.05gram
Salt0.857.27gram
Pris på oppskriftenKr 2.98Kr 25.52Kroner
Hele oppskriften veier3 426 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann ut silda over natten.
Rens den og skjær av hode og hale. Skjær den i passe stykker. Kok opp vannet. Legg sild, løk og pepper i vannet. La det trekke til silden løsner bena. Ta silda opp og hold den varm.
Kok røttene i samme vannet med havregryn til de er møre. Tilsett silda og varm opp.
Server med poteter og flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3167)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-29
Oppdatert dato:2002-12-29
Lesere: 2958 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.