Søtt Amlasyltetøy (Amla Chhunda) inneholder
249 Kalorier,
60 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Søtt Amlasyltetøy (Amla Chhunda) har ingen allergener
Søtt Amlasyltetøy (Amla Chhunda) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4259 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Søtt Amlasyltetøy (Amla Chhunda)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 248.86 | 235.84 | Kcal |
Protein | 0.41 | 0.39 | gram |
Karbohydrat | 60.39 | 57.23 | gram |
Kostfiber | 1.39 | 1.32 | gram |
Fett | 0.32 | 0.30 | gram |
Mettet fett | 0.05 | 0.05 | gram |
Salt | 0.12 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.30 | Kr 5.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 379 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 97,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Frisk amla gir ekstra smak og næringsinnhold, men kan være vanskelig å få tak i. I India lages retter med amla i amla-sesongen. Bruker man tørket amla kan det lages hele året. Amla er indiske stikkelsbær.
Kok amlaen i rikelig med vann til den er myk. Slå av vannet og la den renne godt av seg.
Bland alle ingrediensene og kok over svak varme til blandingen er tykk og klebrig.
Lagres i ren, tett krukke i inntil 14 dager.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6372)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift