Skyll kirsebærene og ta ut steinene. Skåld og flå tomatene, og skjær dem i terninger. Skrell og hakk løk og hvitløk. Skyll chilien og fjern kjernene. Hakk den fint, eller skjær den i tynne strimler. Bland alle ingrediensene unntatt syltesukkeret i en kasserolle, og kok blandingen under omrøring i 15 minutter. Tilsett syltesukkeret, og kok i 5 minutter. Ta kasserollen av platen, og skum av. Hell chutneyen på varme, rengjorte glass. Sett på tette lokk. Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33366)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Chutney Innlagt dato:2017-10-12
Oppdatert dato:2017-10-12