Sopprøre til bakt potet inneholder
30 Kalorier,
4 g Karbo,
2 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Sopprøre til bakt potet har ingen allergener
Sopprøre til bakt potet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2376 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sopprøre til bakt potet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 30.08 | 112.02 | Kcal |
Protein | 2.30 | 8.57 | gram |
Karbohydrat | 3.92 | 14.60 | gram |
Kostfiber | 1.52 | 5.66 | gram |
Fett | 0.24 | 0.89 | gram |
Mettet fett | 0.03 | 0.11 | gram |
Salt | 0.01 | 0.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.69 | Kr 13.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 372 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og finhakk soppen. Finhakk soppen. Finhakk løken. Stek sopp, løk og hvitløk i olje i 10 minutter. Røren skal ikke være for hardt stekt. Tilsett krydder etter smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19567)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-01-01
Oppdatert dato:2005-01-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift