Forvarm stekeovnen til 180°C. Kle et stekebrett med bakepapir. Dra bladene av grønnkålkvastene, prøv å få med så lite harde stilker som mulig. Fordel halvparten av grønnkålbladene på stekebrettet.
Dryss olivenolje og havsalt over. Stek i 8-10 minutter til grønnkålen begynner å bli mørkere. Pass på at den ikke blir brent.
Finhakk chipotle, hvitløk, rosmarin og sjalottløk. Varm opp litt mer olivenolje i en panne. Ha i chipotle, hvitløk og sjalottløk, la surre noen minutter. Tilsett rosmarin, la det stå noen minutter til.
Hell i tomatene og la det koke opp. Ha i sukker og eddik, skru ned varmen og la småkoke i fem min. Hakk opp resten av grønnkålen og ha i. Kok det hele noen minutter til. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Sil av vannet. Vend inn sausen i pastaen. Server pastaen i dype skåler – topp med ovnsstekt grønnkål.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32474)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2016-08-13
Oppdatert dato:2016-08-13