Fotograf:
Melk.no
Spinat, scampi og røkelakssuppe inneholder
91 Kalorier,
1 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Spinat, scampi og røkelakssuppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spinat, scampi og røkelakssuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4098 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spinat. scampi og røkelakssuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.05 | 845.17 | Kcal |
Protein | 6.23 | 57.83 | gram |
Karbohydrat | 0.93 | 8.63 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 4.46 | gram |
Fett | 6.33 | 58.76 | gram |
Mettet fett | 3.74 | 34.72 | gram |
Alkohol | 0.64 % | | | |
Salt | 0.53 | 4.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.50 | Kr 51.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 713 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Rens scampiene og lag et snitt langsmed ryggen og fjern den sorte strengen. Tilsett skallet av schampiene, halve løk mengden og 3 finhakkede hvitløksfedd i en kjele med 1 ss smør, la det surre på middels varmen til løken er blank og myk og schampiskallet har endret farge. Tilsett hvitvin og fiskebuljong. La det hele stå og småkoke i ca. 20 minutter. Sil kraften.
2. Tilsett den resterende løken og hvitløken i en stor kjele med 1 ss smør, la det hele surre i noen minutter. Tilsett en 1 ss hvetemel og spe med kraften. Tilsett spinaten og la det hele få et oppkok, skru ned varmen og la det hele stå å småkoke i 5 minutter. Hell blandingen over i en food-prosessor eller mos blandingen med en stavmikser til den er blitt jevn. Hel suppen tilbake i kjelen og tilsett scampi og kremfløte. Rør rundt til det hele er gjennomvarmt.
Ha i røkelaksen like før servering og strø over frisk hakket persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 23670)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-22
Oppdatert dato:2007-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift