Spinatsuppe med scampi og røkelaks





Spinatsuppe med scampi og røkelaks oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Havets delikatesse som gjør hverdagen til en fest eller som prikken over i'en i festlig lag

Oppskriften inneholder 98 Kalorier, 1 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Spinatsuppe med scampi og røkelaks er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
750grrå scampi , med skall
300grfinhakket løk
6feddhvitløk
2dlsmør
2,5dlhvitvin (evt alkoholfri hvitvin)
1,5literfiskebuljong (utblandet) , eller kraft
1tshvetemel
500grdypfryst spinat
2dlkremfløte
200grrøkelaks
2dlfinhakket frisk kruspersille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Spinatsuppe med scampi og røkelaks!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98.34962.01Kcal
Protein7.0969.36gram
Karbohydrat0.888.61gram
Kostfiber0.454.40gram
Fett6.8166.62gram
Mettet fett3.8037.17gram
Alkohol0.61 %
Salt0.666.47gram
Pris på oppskriftenKr 6.31Kr 61.73Kroner
Hele oppskriften veier3 913 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens scampiene og lag et snitt langsmed ryggen og fjern den sorte strengen.
Tilsett skallet av scampiene, halve løkmengden og halvparten av de finhakkede hvitløksfeddene i en kjele med litt smør. La det surre på middels varmen til løken er blank og myk og scampiskallet har endret farge.
Tilsett hvitvin (evt alkoholfri hvitvin) og fiskebuljong. La det hele stå og småkoke i ca 20 minutter. Sil kraften.
Tilsett den resterende løken og hvitløken i en stor kjele med litt smør - la det hele surre i noen minutter. Tilsett hvetemel og spe med kraften. Tilsett spinaten og la det hele få et oppkok, skru ned varmen og la det hele stå og småkoke i 5 minutter.
Hell blandingen over i en foodprosessor eller mos blandingen med en stavmikser til den er blitt jevn. Hell suppen tilbake i kjelen og tilsett scampi og kremfløte. Rør rundt til det hele er gjennomvarmt.

Ha i røkelaksen like før servering og strø over frisk finhakket persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30911)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Innlagt dato:2013-12-20
Oppdatert dato:2013-12-20
Lesere: 2296 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spinat, scampi og røkelakssuppe.Spinat, scampi og røkelakssuppe.
Denne retten har 91,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spinatsuppe med scampi og røkelaks.Spinatsuppe med scampi og røkelaks.
Denne retten har 98,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.