Fotograf:
Melk.no
Havets delikatesse som gjør hverdagen til en fest eller som prikken over i'en i festlig lag Oppskriften inneholder
98 Kalorier,
1 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spinatsuppe med scampi og røkelaks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spinatsuppe med scampi og røkelaks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.89 | 957.61 | Kcal |
Protein | 7.09 | 69.36 | gram |
Karbohydrat | 0.88 | 8.61 | gram |
Kostfiber | 0.45 | 4.40 | gram |
Fett | 6.76 | 66.13 | gram |
Mettet fett | 3.75 | 36.68 | gram |
Alkohol | 0.61 % | | | |
Salt | 0.65 | 6.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.31 | Kr 61.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 913 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens scampiene og lag et snitt langsmed ryggen og fjern den sorte strengen.
Tilsett skallet av scampiene, halve løkmengden og halvparten av de finhakkede hvitløksfeddene i en kjele med litt smør. La det surre på middels varmen til løken er blank og myk og scampiskallet har endret farge.
Tilsett hvitvin (evt alkoholfri hvitvin) og fiskebuljong. La det hele stå og småkoke i ca 20 minutter. Sil kraften.
Tilsett den resterende løken og hvitløken i en stor kjele med litt smør - la det hele surre i noen minutter. Tilsett hvetemel og spe med kraften. Tilsett spinaten og la det hele få et oppkok, skru ned varmen og la det hele stå og småkoke i 5 minutter.
Hell blandingen over i en foodprosessor eller mos blandingen med en stavmikser til den er blitt jevn. Hell suppen tilbake i kjelen og tilsett scampi og kremfløte. Rør rundt til det hele er gjennomvarmt.
Ha i røkelaksen like før servering og strø over frisk finhakket persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30911)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Innlagt dato:2013-12-20
Oppdatert dato:2013-12-20
Lesere:
2966 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift