Stampegraut



Stampegraut inneholder 64 Kalorier, 13 g Karbo, 2 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Stampegraut har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stampegraut er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 7 lesere
Lesere: 10549 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgpoteter kokte og skrelte
Ca 5dlvann
1tssalt
60grbyggmel




Næringsdeklarasjon for Stampegraut!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63.70249.54Kcal
Protein1.556.07gram
Karbohydrat13.2351.83gram
Kostfiber1.666.50gram
Fett0.140.55gram
Mettet fett0.020.08gram
Salt0.441.73gram
Pris på oppskriftenKr 1.02Kr 4.00Kroner
Hele oppskriften veier1 567 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo83,07 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Mal de kokte potetene. Bruk gjerne potetvannet og kok 5 dl av det opp med potetmassen. Dryss over mel og kok i 10 minutter. Rør godt hele tiden. Rør inn salt etter smak.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3800)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grøt
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-27
Oppdatert dato:2003-03-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.