Stampegraut inneholder
64 Kalorier,
13 g Karbo,
2 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Stampegraut har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stampegraut er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 7 lesere
Lesere:
10549 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stampegraut!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.70 | 249.54 | Kcal |
Protein | 1.55 | 6.07 | gram |
Karbohydrat | 13.23 | 51.83 | gram |
Kostfiber | 1.66 | 6.50 | gram |
Fett | 0.14 | 0.55 | gram |
Mettet fett | 0.02 | 0.08 | gram |
Salt | 0.44 | 1.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.02 | Kr 4.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 567 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 83,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal de kokte potetene. Bruk gjerne potetvannet og kok 5 dl av det opp med potetmassen. Dryss over mel og kok i 10 minutter. Rør godt hele tiden. Rør inn salt etter smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3800)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grøt
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-27
Oppdatert dato:2003-03-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.