Stekt isbjørnkjøtt inneholder
92 Kalorier,
0 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Stekt isbjørnkjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt isbjørnkjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6460 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt isbjørnkjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.78 | 430.54 | Kcal |
Protein | 11.07 | 51.93 | gram |
Karbohydrat | 0.34 | 1.59 | gram |
Kostfiber | 0.12 | 0.56 | gram |
Fett | 5.10 | 23.92 | gram |
Mettet fett | 0.23 | 1.08 | gram |
Salt | 0.55 | 2.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.15 | Kr 66.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 815 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,48 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fettet av kjøttet og skyll kjøttet i kaldt vann. Legg kjøttet minst to timer i vann, salt og vineddik.
Tørk kjøttet, i et rent tøystykke. Legg steken i et ildfast fat, på en bunn av hakket løk og legg baconskivene ovenpå steken. Stek i ovnen ved høy varme i minst to timer, bruk et steketermometer til, å fastslå når den er ferdig. Skal være minst 85 til 90 C.
Et kvarter før steken er ferdig, fjernes baconen og steken pensles med smør og det drysses salt og pepper på.
Husk at kjøttet må være skikkelig stekt pga trikiner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21641)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Grønland
Innlagt dato:2006-03-11
Oppdatert dato:2006-03-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.