Stikkelsbær i krydderlake inneholder
119 Kalorier,
28 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Stikkelsbær i krydderlake har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stikkelsbær i krydderlake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4508 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stikkelsbær i krydderlake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.16 | 2 858.53 | Kcal |
Protein | 0.51 | 12.23 | gram |
Karbohydrat | 27.87 | 668.57 | gram |
Kostfiber | 1.56 | 37.42 | gram |
Fett | 0.28 | 6.72 | gram |
Mettet fett | 0.05 | 1.20 | gram |
Salt | 0.01 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.23 | Kr 125.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 399 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 93,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klipp av blomst og stilk og skyll stikkelsbærene. Skrell løken og skjær den i tynne skiver. Legg bær og løk lagvis i små glass. Bland ingrediensene til laken. Rør på middels varme til sukkeret er oppløst. Gi laken et godt oppkok. Skum av eventuelt skum. Hell laken kokende over bærene.
Skru på lokk og la stikkelsbærene stå til neste dag.
Sil laken forsiktig av. La den koke friskt uten lokk i ca 5 minutter. Hell laken kokende over bærene igjen. Lukk glassene med det samme. Oppbevar dem kjølig.
Stikkelsbærene er ferdig til servering etter 2-3 uker, men holder seg i 3-4 måneder.
Passer spesielt godt til paté og postei, men kan også serveres til stekt kjøtt eller fisk. Bær som såvidt er modne gir best resultat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9455)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.