Stikkelsbær i krydderlake



Stikkelsbær i krydderlake inneholder 119 Kalorier, 28 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Stikkelsbær i krydderlake har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stikkelsbær i krydderlake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4508 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgstikkelsbær
Ca 2,5stk liteløk

Eddiklake:

2dleddik 7%
3dlvann
7dlsukker
12stkkryddernelliker
1bit(er)hel kanel
1stk litelaurbærblad




Næringsdeklarasjon for Stikkelsbær i krydderlake!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119.162 858.53Kcal
Protein0.5112.23gram
Karbohydrat27.87668.57gram
Kostfiber1.5637.42gram
Fett0.286.72gram
Mettet fett0.051.20gram
Salt0.010.13gram
Pris på oppskriftenKr 5.23Kr 125.46Kroner
Hele oppskriften veier2 399 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo93,55 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Klipp av blomst og stilk og skyll stikkelsbærene. Skrell løken og skjær den i tynne skiver. Legg bær og løk lagvis i små glass. Bland ingrediensene til laken. Rør på middels varme til sukkeret er oppløst. Gi laken et godt oppkok. Skum av eventuelt skum. Hell laken kokende over bærene.

Skru på lokk og la stikkelsbærene stå til neste dag.

Sil laken forsiktig av. La den koke friskt uten lokk i ca 5 minutter. Hell laken kokende over bærene igjen. Lukk glassene med det samme. Oppbevar dem kjølig.

Stikkelsbærene er ferdig til servering etter 2-3 uker, men holder seg i 3-4 måneder.

Passer spesielt godt til paté og postei, men kan også serveres til stekt kjøtt eller fisk. Bær som såvidt er modne gir best resultat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9455)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.