Fotograf:Sara Johannessen De vakre strutseving-bregnene vokser langs bekkefar og på fuktig mark over store deler av landet. Som vill vårgrønnsak er de små, sammenrullede hodene som så vidt stikker opp av jorda vi er på jakt etter. Nyt dem som de er, som en eksklusiv smak av våren.
Fjern alle brune «skjell» og skyl og tørk strutsevinghodene godt.
Varm en stekepanne med olje og stek strutseving til den er myk og mørk gyllen. Tilsett finhakket hvitløk, soya sesamolje og sesamfrø og stek videre ett minutt. Smak til med litt salt og pepper og press over limesaft rett før servering.
Server som selvstendig rett, eller som del av et tapasbord.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 34004)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2018-06-16
Oppdatert dato:2018-06-16