Surlaks inneholder
177 Kalorier,
24 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Surlaks har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Surlaks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
12789 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Surlaks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.98 | 6 284.56 | Kcal |
Protein | 7.16 | 254.25 | gram |
Karbohydrat | 24.34 | 864.31 | gram |
Kostfiber | 0.11 | 3.91 | gram |
Fett | 5.64 | 200.28 | gram |
Mettet fett | 1.06 | 37.64 | gram |
Salt | 0.07 | 2.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.85 | Kr 278.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 551 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær ren laksefileten. Legg den på et fat og dryss over godt med salt. La laksen stå kjølig et døgn. Bland ingrediensene til laken, kok opp og avkjøl.
Skjær løken i tynne ringer og laksen i jevne, pene terninger. Legg laks og løk lagvis på glass eller krukke og slå kald lake over. La det hele stå kjølig et døgn.
Server laksen til grovt brød, gjerne med litt rømme og et dryss av grovmalt pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13925)
Kategori:
Konservering
Land:
Norge
Fylke:
Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-22
Oppdatert dato:2003-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.