Svensk kladdekake inneholder
401 Kalorier,
56 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Svensk kladdekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svensk kladdekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Svensk kladdekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 401.22 | 2 361.02 | 196.75 | Kcal |
Protein | 5.23 | 30.78 | 2.56 | gram |
Karbohydrat | 55.61 | 327.24 | 27.27 | gram |
Kostfiber | 1.62 | 9.53 | 0.79 | gram |
Fett | 17.18 | 101.10 | 8.42 | gram |
Mettet fett | 10.21 | 60.08 | 5.01 | gram |
Salt | 0.45 | 2.66 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.49 | Kr 20.54 | Kr 1.71 | .- |
Hele oppskriften veier | 588 totalt | 588 pr porsj | 49 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Sett ovnen på 200 grader.
Visp egg og sukker luftig.
Bland alla tørre ingredienser.
Smelt smøret. Smør og en form.
Bland eggrøren och melblandningen.
Rør ned smøret og fortsett å røre inntill røren blir slett.
Hell røren i formen.
Sett inn formen når ovnen er 200 grader varm.
Senk umiddelbart til 175 grader og la stå i 10 minutter.
Senk så til 150 grader og stek i ytterligere 30 minuter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 11 lesere
Lesere:
11887 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Sondre Bjerke Martinsen
(Intern: 2118968752)
Tilberedningstid:
50 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Sverige
Innlagt dato:2004-05-14
Oppdatert dato:2004-05-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift