Svensk vestkystpizza





Svensk vestkystpizza inneholder 118 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Svensk vestkystpizza har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Svensk vestkystpizza er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner

Pizzadeig.

5dlhvetemel
2,5tsbakepulver
0,5tssalt
2ssolje
2dlmelk

Fyll:

2dlchilisaus eller ferdig pastasaus
1stkpurreløk
150grferske sjampinjonger
1ssMargarin
1liten pakkedypfryste erter, 125 g
1boks(er)fiskeboller i buljong, 400 g
1boks(er)muslinger i kraft, 400 g
2tsoregano
4dlrevet ost


Annonse



Næringsdeklarasjon for Svensk vestkystpizza!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117.631 541.45Kcal
Protein8.95117.28gram
Karbohydrat11.24147.29gram
Kostfiber1.0213.37gram
Fett3.8750.71gram
Mettet fett1.4418.87gram
Salt0.8310.85gram
Pris på oppskriftenKr 5.86Kr 76.79Kroner
Hele oppskriften veier2 621 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 225 C. Bland hvetemel, salt og bakepulver. Tilsett olje og melk. Lag deigen.

Kjevle den tynt ut til 30x40 cm. Legg på chili- eller pastasaus.

Vask purren og hakk den. Hakk sjampinjongene. Fres purre og sopp noen minutter i smør eller margarin. Legg det på pizzaen sammen med erterne.

Hell bort kraften fra fiskebollene og muslingene. Del fiskebollene. Fordel disse og muslingene på pizzaen. Strø over oregano og revet ost.

Stek pizzaen midt i ovnen 12-15 minutter. Server med en salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6116)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-20
Oppdatert dato:2002-03-20
Lesere: 1902 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.