Syltet laks inneholder
139 Kalorier,
18 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Syltet laks har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltet laks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltet laks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.18 | 2 456.18 | Kcal |
Protein | 6.88 | 121.41 | gram |
Karbohydrat | 17.99 | 317.48 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 7.24 | gram |
Fett | 4.32 | 76.24 | gram |
Mettet fett | 0.73 | 12.88 | gram |
Salt | 0.87 | 15.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.64 | Kr 134.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 765 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vann ut fisken i to timer. Tørk den godt. Ta av skinnet, og skjær den spekede laksefileten i tynne strimler, ca 1,5 cm tykke.
Rens løken og skjær den i tynne skiver. Kok opp laken, og tilsett løken.
Legg laksestykkene på et rent glass, og slå laken over når den er helt kald.
La laksen modne minst et døgn før den brukes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9470)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Lesere:
7603 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.