Nylagde tortillas av mais (se egen oppskrift) eller ferdiglagde taco-skjell Picadillo med guacamole Hakket chorizo-pølse, stekt og blandet med revet cheddar ost og chili Frijoles refritos med oppskåret jalapeñochili, guacamole og osteterninger Rester av Mole Poblano de Guajolote med guacamole Stekt svin eller kylling i strimler med salsa og oppskåret salat
Fremgangsmåte:
For å lage tacos trenger du bare nylagde mais-tortillas og så mange slags fyll du ønsker. Vitsen er å bruke fantasien. Chili og guacamole passer altid fint som fyll i tacos, eller servert ved siden av.
For å lage de tradisjonelle myke taco´ene, legger du bare fyllet på tortillaen med en skje, ruller tortillaen rundt fyllet og spiser.
For å lage harde tacos fester du den sammenrullede tortillaen med en tannpirker, og steker den raskt til den er sprø og gyllen.
Ferdiglagde U-formede taco-skjell er ikke meksikansk, men man kan lage en god og rask versjon av retten med dem. Hold taco-skjellet i hånden og fyll med det du ønsker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 6307)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Land:
Mexico Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.