Fotograf:Knut Pettersen En vegetarversjon av fajitas som kommer fra Mat og Mer som eksisterer enda i Oslo. Dette er en delikatessebutikk og kafe på Bjølsen.
Når vi lagde disse fajitasene brukte vi faktisk litt av agurkene våre som ble stekt i kort tid på slutten. Vær og obs på chilien. Andre ting kan være tørkede tomater som vi også hadde i.
Oppskriften inneholder 41 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Denne retten er et tips fra Hege Ingjer som er en av våre hyggelige og trofaste besøkende, både på nettet og i butikken.
Varm oljen i en stor panne, surr løk og hvitløk på middels varme i ca. 5 minutter til de er myke og gyllenbrune. Tilsett rød og grønn paprika sammen med chilipepper og oregano. Bland godt. La det hele surre i 10 minutter til alt er mørt og kokt.. Rør inn skiver med champignon og fres raskt opp i ett minutt. Bland godt med de andre grønnsakene. Smak til med salt og pepper.Legg litt av den glovarme grønnsaksblandingen på hver varm tortilla. Brett over eller rull sammen. Serveres rykende varme med salsa og rikelig med rømme.I følge Hege Inger får vi den beste sausen ved å blande 1 del sterk tacosaus, 2 deler mild tacosaus og 2 deler rømme. Rømmen kan med hell byttes ut med Biolayogurt, kulturmelk eller creme fresh. Tilsett litt god olivenolje.Vi anbefaler selvsagt den salsa vi har i butikken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Mat og Mer
(Intern: 2250)
Tilberedningstid:
20-40 min
Kategori:
Smårett Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Mexico Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2016-09-17
Oppdatert dato:2016-09-17