2 spsk. Olivenolje
1 boks (425 g) Bonduelle Ratatouille
2 liten pitabrød
100 g fåreost
2 spsk. hakket gressløk
Fremgangsmåte:
Varm opp oljen i en gryte, tilsett ratatouillen og kok den raskt opp under stadig omrøring. Varm i mellomtiden opp to små pitabrød i en forvarmet ovn ved 175 o C til de er sprø og skjær dem opp. Skjær fåreosten i terninger og legg den og ratatouillen i brødene. Server brødene med et dryss av snittet purreløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Bonduelle
(Intern: 28764)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-01-14
Oppdatert dato:2012-01-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.