Fotograf:Meny Dette er en god og frisk taco med masse smak og deilige grønnsaker. Fyll tacolomper med stek sopp, bønner, hjemmelaget tacosaus og mais- og chilisalsa, toppet med frisk ruccola. Kjøttfri taco på sitt beste!
Oppskriften inneholder 101 Kalorier, 18 g Karbo, 4 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Lag mais- og chilisalsa: Kok opp lettsaltet vann og la maiskolbene trekke i ca. 10 minutter. Hvis du får tak i fersk mais, er det aller best! Avkjøl og skjær maiskornene fra kolben og ha dem i en skål. Bland inn finsnittet chili og litt koriander hvis du vil, og smak til med salt.
Lag tomatsalsa: Del og rens chilien for frø. Del tomatene i båter og finhakk chili og rødløk. Bland alt sammen, og smak til med limesaft, salt og pepper. Rør inn finhakket koriander om du har.
Hell av laken som bønnene ligger i, sleng dem i en gryte med vann og tacokrydder, varm opp på svak varme, og la det hele tykne for en ekte tex-mex-følelse. Pakk tortillaene godt inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen på 160 grader i ovnen i ca. 10 minutter.
Når tortillaene er ferdig varmet smør på tomatsalsa, legg på noen spiseskjeer bønner. Stek sopp i en varm panne og strø over. Topp med mais- og chilisalsa og en håndfull ruccula.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34329)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2018-10-13
Oppdatert dato:2018-10-13