Fotograf:Knut Pettersen Vi brukte her faktisk norske lomper. Dvs speltlomper fra Buer. Man kan her velge blant diverse ingredienser alt etter smak og hva man har. Smaken kommer mye av krydder og saus som man har oppi. Bildet viser før vi ruller sammen. Ikke bruk for mye fyll, da blir det bare søl.
Ingredienser
1 porsjon
Speltlomper fra Buer
Vi brukte følgende:
Gul paprika
Rød paprika
Grønn paprika
Maiskorn
Sopp
Rødløk
Hvitløk
Sukkererter
Krydder:
Salt og pepper
Ett dryss med buljongpulver
Evt: En dash med tacosaus.
Toppings:
Svarte oliven
Feta ost
Fremgangsmåte:
Alt av grønnsaker kuttes i skikkelige små biter og stekes raskt i stekepannen. Krydre og smak til med salt, pepper og evt cayennepepper + tacosaus.
Oliven og fetaost deles opp.
Lompene legges på tallerken og legg på ett par skjeer med fyll. Ikke for mye. Toppes med oliven og fetaost. Rull eller brett sammen.
Server.
Alternative fyll
Finhakkede nøtter
Kikerter og bønner
Rosiner
Andre vanlige grønnsaker
Yoghurt og creme fraiche som topping
Grønn salat
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 31261)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2014-03-16
Oppdatert dato:2014-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.