Fotograf:Dansukker
Kochujon med Chojang, farsefylt chili med dippsaus inneholder 144 Kalorier, 13 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Kochujon med Chojang, farsefylt chili med dippsaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland sammen ingrediensene til dippsausen og sett den til side.
Bland sammen samtlige ingredienser unntatt chilien. Skyll chilien og del den på langs. Skrap bort alle frøene. Del farsen i 32 emner som formes til lengder. Dypp lengdene først i melet og deretter i pisket egg. Legg en farserull i hver chilihalvdel.
Hell 1 cm olje i en stekepanne og varm den opp. Stek deretter de farsefylte chiliene i 4–5 minutter. Legg dem på kjøkkenpapir for å renne av. Server dem med dippsausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34544)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Land:
Korea Innlagt dato:2019-01-08
Oppdatert dato:2019-01-08