Fotograf:
Frukt.no
Tempura 3 inneholder
113 Kalorier,
8 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Tempura 3 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tempura 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5714 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tempura 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 112.70 | 358.35 | Kcal |
Protein | 3.88 | 12.34 | gram |
Karbohydrat | 7.85 | 24.96 | gram |
Kostfiber | 1.57 | 4.99 | gram |
Fett | 6.96 | 22.13 | gram |
Mettet fett | 3.12 | 9.92 | gram |
Salt | 0.14 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.65 | Kr 14.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 272 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok blomkål i buketter i saltet vann ca. 2 minutter. Ha dem over i et dørslag og la dem renne av. Bland sammen kokte blomkålbuketter, klippet gressløk og rømme. Smak til. Settes kaldt til servering.
Ha melet og en klype salt i en stor bolle. Pisk eggeplommer og 1 1/2 dl kaldt vann sammen. Pisk det inn i melet sammen med oljen til en glatt røre. Pisk eggehviter til stivt skum i en ren og tørr bolle, og vend inn i røren.
Varm opp olje i en dyp panne eller wok (190 gr). Dypp noen blomkålbuketter i røre, og legg dem i oljen med en hullsleiv. Friteres 2-3 minutter til gylne og lette. Får renne av på husholdningspapir. Fortsett med resten av bukettene. Dryss over salt - og server!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 25005)
Kategori:
Fritert
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-03
Oppdatert dato:2008-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift