Tiur på jegervis inneholder
103 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Tiur på jegervis har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tiur på jegervis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 13 lesere
Lesere:
24401 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tiur på jegervis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.31 | 552.30 | Kcal |
Protein | 11.76 | 62.87 | gram |
Karbohydrat | 1.38 | 7.38 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 1.02 | gram |
Fett | 4.57 | 24.43 | gram |
Mettet fett | 1.91 | 10.21 | gram |
Alkohol | 1.32 % | | | |
Salt | 0.19 | 1.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.47 | Kr 88.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 346 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni den flådde og rengjorte tiuren med pepper, rosmarin, litt sukker og olje. Pakk den tett i plastfolie og la den trekke ett døgn. Sett en einerbær i tiurens mage og bind opp fuglen med bomullsgarn.
Brun fuglen i ovnen. Brun rotgrønnsakene i en stekepanne. Legg tiuren opp på rotgrønnsakene i en ildfast form. Dekk hele tiuren med baconskiver. Kok opp rosmarin, pepper, einerbær, sukker og rødvin. Hell blandingen i formen med kjøttet og stek tiuren ca 4 timer ved 175 C. Øs ofte stekekraften over fuglen.
Lag sausen av kraften. Bland solbærgelé, smør, rømme og konjakk. Jevnes med blanding av rødvin og maisenna.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12174)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.