Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tofu-fondue i soyabuljong oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Tofu-fondue i soyabuljong



Tofu-fondue i soyabuljong inneholder 32 Kalorier, 1 g Karbo, 2 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Tofu-fondue i soyabuljong har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tofu-fondue i soyabuljong er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grtofu
40grfrisk ingefær
8sshalvtørr sherry
2sssoyaolje
friskkvernet hvit pepper
3stktørkede chili skåret grovt
1stkjapanreddik (kinareddik)
1stkkinakål
1,5literhønsebuljong
3sskinesisk soyasaus




Næringsdeklarasjon for Tofu-fondue i soyabuljong!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier32.10250.62Kcal
Protein2.0415.93gram
Karbohydrat1.259.76gram
Kostfiber0.806.25gram
Fett1.6012.49gram
Mettet fett0.221.72gram
Alkohol0.42 %
Salt0.705.48gram
Pris på oppskriftenKr 2.64Kr 20.61Kroner
Hele oppskriften veier3 123 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær tofuen i små terninger og legg dem i et halvdypt fat. Skrell ingefæren og riv den fint.
Rør ingefær, sherry, olje, pepper og chili sammen. Drypp det over tofuen, bland det godt og la det trekke ca. 4 timer.
Skrell japanreddiken og skjær den i fine strimler. Skjær de ytterste blader av kålen og snitt den i fine strimler. Anrett grønnsakene på fatet.
Ha buljongen, soya og 4 ss av marinaden fra tofuen i en bredbunnet gryte, varm det opp og sett gryten på varmeplaten/spritblusset.
Ha tofu, reddike og kål i fondusikter og la det bli mørt i buljongen.

Tips:
Tilbehøret kan være soyasaus, chilisaus, ris, paprikarelish og hvitvin.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26330)
Kategori: Fondue
Diett/allergi: Div diett
Land: Japan
Innlagt dato:2009-08-27
Oppdatert dato:2009-08-27
Lesere: 2033 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.