Fotograf:Dansukker Tradisjonell eggetoddy er en amerikansk juleklassiker. Server eggetoddyen som velkomstdrink, eller som en varmende drink etter julemiddagen.
Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker til en kremet blanding.
Ha i melken og smak til med konjakk eller alkoholfri variant. Visp til det blir skummet.
Hell opp i glass om den skal være kald, eller varm den i kasserolle noen minutter før den helles opp i glass. Ha på litt skum og server med litt rørsukker på toppen.
Prøv gjerne eggetoddyen med limoncello i stedet for konjakk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35235)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Varme drikker Innlagt dato:2020-07-22
Oppdatert dato:2020-07-22