Trost i øl





Trost i øl inneholder 81 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Trost i øl har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Trost i øl er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
12stktrostebryst
300grsopp
8stksjalottløk
1halvflaske(r)bayer- eller bokkøl
0,5dlublandet solbærsaft
0,5dlsoyasaus
0,5tstimian
3stkeinebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3stkhel pepper
1stkbuljongterning
1feddhvitløk
1stk liteløk

Saus:

4dlsjy
3sshvetemel
1dlfløte


Annonse



Næringsdeklarasjon for Trost i øl!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81.29460.73Kcal
Protein7.5542.79gram
Karbohydrat4.3424.60gram
Kostfiber0.573.23gram
Fett3.1017.57gram
Mettet fett1.417.99gram
Alkohol0.67 %
Salt0.915.13gram
Pris på oppskriftenKr 9.10Kr 51.58Kroner
Hele oppskriften veier2 267 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Velg en forholdsvis liten gryte. Hell øl, solbærsaft og soyasaus i gryta. Ha i krydder, buljongterning, hvitløkfedd delt i to og løk i store biter. Skjær ut brystfiletene fra trostene og stek dem varmt og raskt i margarin. Kok opp gryta og legg filetene i. La det trekke under lokk til filetene er møre. Ta av platen og la kjøttet ligge i gryta en stund.

Lag sausen. Mål opp 4 dl sjy, spe med vann dersom du har for lite sjy. Rør melet ut i fløten og visp jevningen i den kokende sjyen. La småkoke videre i ca 5 minutter. Imens skjærer du soppen i skiver og deler sjalottløken i fire. Surr dette i margarin. Anrett ris, kjøtt, sopp og løk på tallerken og hell sausen over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8148)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 8106 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.