Trost i øl inneholder
81 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Trost i øl har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Trost i øl er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9570 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Trost i øl!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.50 | 456.25 | Kcal |
Protein | 7.38 | 41.83 | gram |
Karbohydrat | 4.34 | 24.60 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 4.70 | gram |
Fett | 3.03 | 17.17 | gram |
Mettet fett | 1.34 | 7.59 | gram |
Alkohol | 0.67 % | | | |
Salt | 0.90 | 5.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.10 | Kr 51.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 267 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,56 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Velg en forholdsvis liten gryte. Hell øl, solbærsaft og soyasaus i gryta. Ha i krydder, buljongterning, hvitløkfedd delt i to og løk i store biter. Skjær ut brystfiletene fra trostene og stek dem varmt og raskt i margarin. Kok opp gryta og legg filetene i. La det trekke under lokk til filetene er møre. Ta av platen og la kjøttet ligge i gryta en stund.
Lag sausen. Mål opp 4 dl sjy, spe med vann dersom du har for lite sjy. Rør melet ut i fløten og visp jevningen i den kokende sjyen. La småkoke videre i ca 5 minutter. Imens skjærer du soppen i skiver og deler sjalottløken i fire. Surr dette i margarin. Anrett ris, kjøtt, sopp og løk på tallerken og hell sausen over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8148)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.