Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ



Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ inneholder 63 Kalorier, 1 g Karbo, 12 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grtunfiskfilét
1stkstjerneanis
10stkhel pepper

Tomat og ingefærkompott.

4stkPlommetomater
2tsTomatpure
2tstynne skiver fersk ingefær
0,5dlhvitvin
Olje
Salt og pepper
Fersk basilikum




Næringsdeklarasjon for Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63.36134.66Kcal
Protein11.7124.89gram
Karbohydrat1.473.12gram
Kostfiber0.751.59gram
Fett0.581.23gram
Mettet fett0.100.21gram
Alkohol0.56 %
Salt0.070.14gram
Pris på oppskriftenKr 19.45Kr 41.34Kroner
Hele oppskriften veier850 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tunfiskfilét rulles i grovmaltpepper og stjerneanis, brunes så lett i en panne med litt olje og deretter rulles fileten inn i plastfilm og fryses.
Skjæres i fine tynne skiver når tunfisken har blitt lett frossen. Serveres med en god tomat og ingefærkompott, litt salat, friske urter og urteolje.

Tomat og ingefærkompott.
Skold plommetomatene og rens bort innmat og kutt opp i små terninger.
Fres litt tomatpure og ingefær sammen med litt olje, tilsett tomatene og litt hvitvin.
La det hele koke til det meste av vesken er fordampet og smak til med salt og pepper.
Før servering kan man tilsette litt frisk hakket basilikum.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Bama
(Intern: 14843)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-24
Oppdatert dato:2003-07-24
Lesere: 3889 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.