Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ inneholder
63 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfisk carpaccio med urteolje og tomat- og ingefæ!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.36 | 134.66 | Kcal |
Protein | 11.71 | 24.89 | gram |
Karbohydrat | 1.47 | 3.12 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 1.59 | gram |
Fett | 0.58 | 1.23 | gram |
Mettet fett | 0.10 | 0.21 | gram |
Alkohol | 0.56 % | | | |
Salt | 0.07 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 19.45 | Kr 41.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 850 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 9,28 % | | |
Fremgangsmåte:
Tunfiskfilét rulles i grovmaltpepper og stjerneanis, brunes så lett i en panne med litt olje og deretter rulles fileten inn i plastfilm og fryses.
Skjæres i fine tynne skiver når tunfisken har blitt lett frossen.
Serveres med en god tomat og ingefærkompott, litt salat, friske urter og urteolje.
Tomat og ingefærkompott.
Skold plommetomatene og rens bort innmat og kutt opp i små terninger.
Fres litt tomatpure og ingefær sammen med litt olje, tilsett tomatene og litt hvitvin.
La det hele koke til det meste av vesken er fordampet og smak til med salt og pepper.
Før servering kan man tilsette litt frisk hakket basilikum.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bama
(Intern: 14843)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-24
Oppdatert dato:2003-07-24
Lesere:
4000 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.