Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tunfisksaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Tunfisksaus



Tunfisksaus inneholder 91 Kalorier, 3 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Tunfisksaus har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tunfisksaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
0,5stk storstor gul løk
0,5stkraud paprika
1ssolje
Ca 0,5boks(er)knuste tomatar
Ca 100grtunfisk i olje
1krmsalt
0,5krmsvart pepar
1krmsalvie
Koketid: ca 10 minutt




Næringsdeklarasjon for Tunfisksaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91.21220.75Kcal
Protein5.3012.83gram
Karbohydrat3.217.77gram
Kostfiber1.273.07gram
Fett6.0714.69gram
Mettet fett0.781.89gram
Salt0.250.60gram
Pris på oppskriftenKr 3.20Kr 7.74Kroner
Hele oppskriften veier484 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1 Skrell løken. Ta bort kjernane i paprikaen.
2 Skjer løk og paprika i terningar.
3 Varm oljen i ein kasserolle (middels varme).
4 Legg i løk og paprika. Fres i omtrent 5 minutt. Rør om med ein tregaffel.
5 Ha i tomatane. Kok i omtrent 5 minutt utan lokk.
6 Del tunfisken i mindre bitar. Bland han i sausen.
7 Smak til med salt, pepar og salvie.

I mikrobølgjeomn:
1 Gjer som i punkt 1 og 2 over.
2 Legg alle ingrediensane i ein bolle. Dekk med lokk.
3 Kok på effekt 10 i 3 minutt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1167)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Lesere: 1745 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.