Tyrkisk omelett inneholder
78 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Tyrkisk omelett har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tyrkisk omelett er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Tyrkisk omelett med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 77.85 | 576.68 | 48.06 | Kcal |
Protein | 5.26 | 38.96 | 3.25 | gram |
Karbohydrat | 2.30 | 17.04 | 1.42 | gram |
Kostfiber | 1.35 | 10.00 | 0.83 | gram |
Fett | 4.99 | 36.96 | 3.08 | gram |
Mettet fett | 1.20 | 8.89 | 0.74 | gram |
Salt | 0.52 | 3.82 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.52 | Kr 26.07 | Kr 2.17 | .- |
Hele oppskriften veier | 741 totalt | 741 pr porsj | 62 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,81 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stk
Pisk egg og melk sammen. Hell olje i stekepannen og la den varmes opp ved svak varme. Hell eggemassen i, ikke rør den, men fordel stenfrie oliven, purre, tomater hakket i biter og skinketerninger oppå.
Dryss på litt krydder og legg lokk på stekepannen.
La omeletten surre under lokk i 15 minutter, ikke titt på den, da faller den sammen. Når omeletten er ferdig skal den være høy og fin. Den skal ikke brettes sammen som en vanlig omelett, men serveres rett fra stekepannen som den er.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6526)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Uten gjær
Land:
Tyrkia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Lesere:
9103 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift