Egg i rundstykke



Egg i rundstykke oppskrift.
Fotograf: Nadin Martinuzzi
Nybakt loff og kokte egg er en uslåelig kombinasjon. Bakt sammen egner disse fine rundstykkene med egg seg ekstra godt til påskefrokosten.

Oppskriften inneholder 205 Kalorier, 25 g Karbo, 10 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Egg i rundstykke er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4260 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grhvetemel
2tssalt
2tssukker
25grsmør
1stkegg
0,5pakkegjær
3dlmelk
10stkegg til rundstykkene
1stkEgg til pensling
valmue- eller sesamfrø til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Egg i rundstykke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier205.183 158.29315.83Kcal
Protein10.38159.7815.98gram
Karbohydrat25.10386.3638.64gram
Kostfiber1.7526.942.69gram
Fett6.64102.2110.22gram
Mettet fett2.3335.873.59gram
Salt1.0916.761.68gram
Pris på oppskriftenKr 2.77Kr 42.64Kr 4.26.-
Hele oppskriften veier1 539 totalt1 539 pr porsj154 pr stk gram
Energiprosent fra karbo48,93 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

1. Bland alle ingredienser i bakebollen.
2. Elt deigen godt for hånd eller med kjøkkenmaskin. Start med lav hastighet og øk etterhvert dersom du bruker kjøkkenmaskin. Deigen er eltet nok når den er smidig og har en blank overflate. Dekk bakebollen med plast, og la den stå på benken cirka 1 time.
3. Kok eggene i 5–10 minutter, avhengig av hvor kokt du vil ha egget. Avkjøl i kaldt vann.
4. Del deigen i 10 emner og trill dem til runde kuler. La dem hvile i 15-20 minutter.
5. Form bollene til pølser og legg dem rundt hvert sitt egg.
6. Legg rundstykkene på stekeplate kledd med bakepapir, og la dem heve til dobbelt størrelse.
7. Pensle rundstykkene med egg og pynt med valmue- eller sesamfrø.
8. Stek dem midt i ovnen på 225 °C i 10–15 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøl på rist.

Tips.
Sett egg i så mange rundstykker som du har gjester. Lag vanlige rundstykker av resten av deigen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31382)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Innlagt dato:2014-05-09
Oppdatert dato:2019-04-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Egg i rundstykke.Egg i rundstykke.
Denne retten har 205,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.