Tyttebærparfait inneholder
262 Kalorier,
13 g Karbo,
2 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Tyttebærparfait har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tyttebærparfait er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7093 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tyttebærparfait!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 262.39 | 239.82 | Kcal |
Protein | 2.25 | 2.06 | gram |
Karbohydrat | 13.00 | 11.88 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 1.10 | gram |
Fett | 22.11 | 20.21 | gram |
Mettet fett | 13.29 | 12.15 | gram |
Salt | 0.05 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.57 | Kr 5.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 914 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,81 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skyll ferske bær, eller tin dypfryste.
Pisk eggeplommer og sukker til en luftig eggedosis.
Kjør tyttebærene i en kjøkkenmaskin eller hurtigmikser til bærene er most. Eller mos bærene for hånd med en sleiv eller en potetmoser. Rør tyttebærmosen i eggeblandingen.
Kok opp fløten og slå over alt sammen under kraftig pisking. La blandingen avkjøles. Fordel røren i former eller skåler og sett dem i fryseren, helst natten over.
Tin parfaiten 15-20 minutter før den skal legges opp. Server den med iskjeks eller krumkaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8595)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift