Valloner-fasan



Valloner-fasan inneholder 171 Kalorier, 1 g Karbo, 13 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Valloner-fasan har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Valloner-fasan er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4288 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 3 porsjoner
1stkfasan
100grspekk
1dashsalt
1dashpepper
1tsstøtt enebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssmør
1stkløk
1kopp(er)buljong
0,5dlfløte

Crutonger:

100grfasanlever 1 stk
100grkalvelever
0,5tssalt
0,25tspepper
1ssløk, reven
1ssbrødrasp
1stkeggeplomme
1ssmadeira
loff
1dashsmør til steking




Næringsdeklarasjon for Valloner-fasan!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier170.75850.52Kcal
Protein13.3266.35gram
Karbohydrat1.055.23gram
Kostfiber0.261.30gram
Fett12.4562.01gram
Mettet fett3.0014.94gram
Alkohol0.10 %
Salt0.582.88gram
Pris på oppskriftenKr 12.20Kr 60.77Kroner
Hele oppskriften veier1 494 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,45 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens og vask fasanen. Ta vare på leveren. Kok kraft på hals, krås og vingespisser.

Tørk fasanen og gni den med salt, pepper og støtt enebær. Legg en spekkskive inn under brystskinnet.

Brun fasanen pent på alle sider. Brun hakket løk samtidig. Hell buljong over og la fuglen surre til den er mør, ca 1 time.

Kok gryten ut med fløte. Smak sjyen til.

Crutonger:

Mal fasan- og kalvelever én gang. Arbeid inn krydder, løk, brødrasp og eggeplomme, samt madeira.

Stikk ut små, runde loffcrutonger. Rist dem lett på den ene siden. På den andre siden smøres leverposteien. Stek crutongene ved svak varme (leversiden ned) til de er gylne og leverposteien gjennomstekt.

Server fasanen med crutongene, potetmos og sjyen. Ekte sauerkraut (kjøpes på boks) blandet med små stykker eple smaker godt til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8044)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.