Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Enkelt tilbehør til grillmat. Man kan ta hva man haver:) Vi brukte denne til grillet makrell. Denne kan og fungere som selvstendig lett lunsj. Oppskriften inneholder
43 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Varm grønnsaksrøre til grillmat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2681 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Varm grønnsaksrøre til grillmat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 42.61 | 159.25 | Kcal |
Protein | 1.38 | 5.16 | gram |
Karbohydrat | 4.46 | 16.67 | gram |
Kostfiber | 2.92 | 10.91 | gram |
Fett | 1.49 | 5.57 | gram |
Mettet fett | 0.15 | 0.56 | gram |
Salt | 0.03 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.39 | Kr 12.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 495 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kutt purre i ringer, gulrot, selleri og løk i små biter. Knus hvitløkfeddene. Ha litt olje i en stekepanne. La bli ikke så altfor varmt.
Stek først løk, purre og hvitløk til den er blank. Ta vekk.
Stek så gulrot og selleri til de er myke og blanke. Ha i det andre og smak til med salt og pepper.
Serveres varmt til grillmat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 30578)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Diett/allergi:
Vegetarmat
Innlagt dato:2013-09-29
Oppdatert dato:2013-09-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift