Varmrøkt brisling med kremet vårløk inneholder
215 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Varmrøkt brisling med kremet vårløk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Varmrøkt brisling med kremet vårløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5537 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Varmrøkt brisling med kremet vårløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 215.01 | 897.08 | Kcal |
Protein | 7.37 | 30.75 | gram |
Karbohydrat | 1.90 | 7.93 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 3.38 | gram |
Fett | 19.59 | 81.73 | gram |
Mettet fett | 8.97 | 37.43 | gram |
Salt | 0.70 | 2.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.27 | Kr 30.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 669 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Oslofjorden var tidligere "stinn" av brisling. Så heldige er vi ikke lenger, men den lille smaksbomben er lett å få tak i. Denne oppskriften er spesielt fin for deg med egen røykeovn. Retten her smaker også herlig med varmrøkt makrell istedenfor brisling.
Slik gjør du:
Vask vårløk og skjær i 2 cm biter. Ha kremfløte i en kjele og la den koke godt inn (reduseres).
Tilsett vårløken og la den koke raskt. Smakes godt til.
Varm opp smør/olje med en eddikskvett. Tilsett tomathakket rett før servering og la det bli skikkelig gjennomvarmt. Smak til med sukker, salt og pepper.
Legg retten opp på varme tallerkener. Ha rykvarme nypoteter og/eller godt bakverk til. Velbekomme…
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 17630)
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Norge
Fylke:
Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-04-26
Oppdatert dato:2004-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.