Varmrøkt brisling med kremet vårløk



Varmrøkt brisling med kremet vårløk inneholder 215 Kalorier, 2 g Karbo, 7 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Varmrøkt brisling med kremet vårløk har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Varmrøkt brisling med kremet vårløk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5537 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 550grfine brislinger fra røykeovnen eller samme mengde varmrøkt makrell
Ca 7stkvårløk
0,5literkremfløte/matfløte
salt og pepper
Ca 5stkrensede og hakkede tomater
1dashsmør/olivenolje
1dashhvitvinseddik
ørlite sukker
frisk dill




Næringsdeklarasjon for Varmrøkt brisling med kremet vårløk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier215.01897.08Kcal
Protein7.3730.75gram
Karbohydrat1.907.93gram
Kostfiber0.813.38gram
Fett19.5981.73gram
Mettet fett8.9737.43gram
Salt0.702.92gram
Pris på oppskriftenKr 7.27Kr 30.33Kroner
Hele oppskriften veier1 669 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,53 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Oslofjorden var tidligere "stinn" av brisling. Så heldige er vi ikke lenger, men den lille smaksbomben er lett å få tak i. Denne oppskriften er spesielt fin for deg med egen røykeovn. Retten her smaker også herlig med varmrøkt makrell istedenfor brisling.

Slik gjør du:
Vask vårløk og skjær i 2 cm biter. Ha kremfløte i en kjele og la den koke godt inn (reduseres).
Tilsett vårløken og la den koke raskt. Smakes godt til. Varm opp smør/olje med en eddikskvett. Tilsett tomathakket rett før servering og la det bli skikkelig gjennomvarmt. Smak til med sukker, salt og pepper.
Legg retten opp på varme tallerkener. Ha rykvarme nypoteter og/eller godt bakverk til. Velbekomme…

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 17630)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-04-26
Oppdatert dato:2004-04-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.