Vinbraisert hare



Vinbraisert hare inneholder 151 Kalorier, 1 g Karbo, 12 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Vinbraisert hare har ingen allergener
Vinbraisert hare er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere: 10085 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stkhare
3ssolje
3feddhvitløk
0,5literrødvin
2tssalt
1tspepper
200groliven, sorte




Næringsdeklarasjon for Vinbraisert hare!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier150.96435.02Kcal
Protein12.2335.24gram
Karbohydrat0.541.56gram
Kostfiber0.511.47gram
Fett8.6925.04gram
Mettet fett1.153.31gram
Alkohol2.95 %
Salt1.835.26gram
Pris på oppskriftenKr 19.81Kr 57.09Kroner
Hele oppskriften veier1 729 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,43 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del haren i porsjonsstykker. Tørk dem og brun kjøttstykkene i olje. Knus hvitløken og tilsett den sammen med salt og pepper. Hell på omtrent halvparten av rødvinen med en gang og spe med resten i løpet av koketiden.

Kok kjøttet under lokk til det er mørt, 45-60 minutter. Ta stenene ut av olivenene og ha dem i gryten de siste minuttene av koketiden.

Server kjøttet i rødvinsskjyen med kokte poteter og salat eller grønnsaker til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10141)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.