Vinbraisert hare inneholder
151 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Vinbraisert hare har ingen allergener
Vinbraisert hare er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10085 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vinbraisert hare!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.96 | 435.02 | Kcal |
Protein | 12.23 | 35.24 | gram |
Karbohydrat | 0.54 | 1.56 | gram |
Kostfiber | 0.51 | 1.47 | gram |
Fett | 8.69 | 25.04 | gram |
Mettet fett | 1.15 | 3.31 | gram |
Alkohol | 2.95 % | | | |
Salt | 1.83 | 5.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 19.81 | Kr 57.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 729 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del haren i porsjonsstykker. Tørk dem og brun kjøttstykkene i olje. Knus hvitløken og tilsett den sammen med salt og pepper. Hell på omtrent halvparten av rødvinen med en gang og spe med resten i løpet av koketiden.
Kok kjøttet under lokk til det er mørt, 45-60 minutter. Ta stenene ut av olivenene og ha dem i gryten de siste minuttene av koketiden.
Server kjøttet i rødvinsskjyen med kokte poteter og salat eller grønnsaker til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10141)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.