Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Whiskykake oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Whiskykake



Whiskykake inneholder 373 Kalorier, 40 g Karbo, 6 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Whiskykake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Whiskykake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grcocktailbær
2,5dlrosiner eller dadler
200grvalnøtter
2,5dlamerikansk whisky
175grsmør
3dlsukker
1dlbrunt sukker
4stkegg
6dlhvetemel
1tsbakepulver
0,25tsmalt muskat




Kalorier og næringsinnhold i Whiskykake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier372.626 737.47336.87Kcal
Protein5.57100.715.04gram
Karbohydrat39.71718.0135.90gram
Kostfiber1.9134.541.73gram
Fett16.98307.0215.35gram
Alkohol4.98 %90.054.50gram
Mettet fett6.07109.755.49gram
Salt0.254.540.23gram
Pris på oppskriftenKr 13.19Kr 238.49Kr 11.92.-
Hele oppskriften veier1 808 totalt1 808 pr porsj90 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

(2 kaker á 1 liter)

Del cocktailbær, grovhakk rosiner og valnøtter. La alt trekke i whisky natten over.

Rør sukker og smør forholdsvis lenge, til det er hvitt og kremaktig. Tilsett én og én eggeplomme og rør godt mellom hver. Bland bakepulver og muskat i melet og tilsett sammen med nøtteblandingen.

Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn i røren. Hell røren i godt smurte former og stek dem på nederste rille ved 150 C i ca 90 minutter.

La kakene stå noen minutter i formen før den avkjøles på rist. Kaken egner seg godt for frysing.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9002)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Lesere: 4665 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.