Fotograf:Rosemarie Pettersen
Yakitori (kylling og grønnsaker på spyd) inneholder 76 Kalorier, 6 g Karbo, 9 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Yakitori (kylling og grønnsaker på spyd) har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland ingrediensene til marinaden i en gryte og la den koke inn til ca halvparten.
Skjær paprikaen i firkanter og løken i mindre biter. legg løk og paprika i kokende vann i to minutter. Ta dem opp, la dem dryppe av og sett dem på små trespyd. Skjær kjøttet i små firkanter og sett dem på spyd.
Pensle kjøttet og grønnsakene rikelig med marinaden. Grill dem på åpen grill eller i ovnen. Legg dem ca 15 cm fra grillelementene. Snu dem etter ca 4 minutter, pensle igjen og grill ytterligere i 4 minutter.
Server straks med hvit japansk ris og soyasaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 12103)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat Land:
Japan Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2020-06-05